Evaluare Aparate

In service-ul nostru procedurile de evaluare a aparatelor foto se desfasoara dupa cum urmeaza:

Constatarea vizuala gratuita – modalitate prin care venim in intampinarea situatiilor solicitate de catre clientii nostri, oferind asistenta in mod complet GRATUIT. In cadrul acestei prime faze a evaluarii va putem da unele informatii asupra defectiunilor, precum si daca aparatul Dvs. merita reparat sau nu. Daca aparatul merita reparat, atunci va trebui, in mod necesar sa se treaca la procedura urmatoare, care consta in

Constatarea prin demontare – operatie prin care aparatului Dvs de fotografiat va fi dezasamblat contra cost, procedura care se achita in avans si va fi inclusa in pretul final al reparatiei (avansul nu este returnabil). Prin aceasta modalitate ne asiguram ca putem analiza in mod minutios situatia si stabili care este defectiunea.

Anuntarea pretului final – se realizeaza dupa demontarea si analiza minutioasa a aparatului, in vederea stabilirii defectului. Odata defectul stabilit, clientul este informat telefonic asupra costurilor reparatiei. Daca acesta accepta pretul si obligatia achitarii lui, conform cu ceea ce a fost anuntat, atunci se trece la repararea efectiva a aparatului. In caz contrar, daca clientul nu doreste reparatia in sine atunci aparatul ii va fi returnat, mai putin contravaloarea in lei asociata constatarii prin demontare, suma pe care acesta a achitat-o initial. La predarea aparatului clientul va primi un bon pe baza caruia il va putea ridica apoi din service-ul nostru.

2011-04-26-nikond5100teardown

Asiguram asistenta si reparatii pentru aparate foto speciale, unicate sau de serie mica, cu restaurari totale sau partiale. Daca aveti asemenea aparate si doriti servicii personalizate pentru acestea va informam ca suntem abilitati sa venim in ajutorul Dvs. Aceste operatii se vor derula de la caz la caz, in baza discutiilor avute in prealabil cu Dvs, telefonic sau in cadrul service-ului.

Service-ul nostru este un service dotat cu scule si cu aparatura electronica speciala, pentru a putea veni in acest fel cu succes in intampinarea necesitatilor in domeniu.

Pentru reparatiile realizate in service-ul nostru garantia este de 30 de zile, conform standardelor internationale. De la noi veti pleca mai informati si mai pregatiti in a va utiliza camerele foto la nivel cat mai performant.

Clientii nostri din afara Pitestiului sunt invitati sa ne trimita aparatele prin servicii de curierat rapid (Fan Courier Express), taxele de transport fiind suportate de catre acestia. In urma unui apel telefonic la numarul 021 9336 000 puteti plasa comanda, iar in aceeasi zi se va deplasa la Dvs. acasa unul din angajatii firmei de curierat care va ridica coletul si il va aduce la noi in firma in 24 de ore. Aparatul foto trebuie impachetat foarte bine astfel incat sa nu se deterioreze in cazul unor eventuale caderi. De asemenea este necesar ca in interiorul pachetui sa treceti citet toate datele Dvs. de contact (nume si prenume, adresa completa, numar de telefon). Pentru alte detalii asupra conditiilor si a costurilor de livrare, va rugam sa consultati situl companiei de curierat rapid.

Va multumim si va asteptam!

Ne mai puteti contacta si online in formularul urmator cu referire la orice problema , defect , pret etc. , va vom raspunde cat mai curand posibil , multumim.

Joe Service Pitesti Reparatii Aparate Foto Camere Video